Presentació
 
La UNED Sènior és un programa formatiu dirigit a persones majors de 55 anys que busquen completar la seva experiència professional i coneixements previs, siguin quins siguin, amb una formació que els permeti actualitzar-se i adquirir una major comprensió i participació en la societat actual.

Amb el suport de la nostra xarxa de Centres tant a Espanya com en l'exterior, la UNED posa a la seva disposició una formació actual i dinàmica, orientada a temàtiques de clar interès social i impacte local, com ara la tecnologia o la informàtica aplicada, els idiomes, el benestar mental o físic, el patrimoni o la cultura autòctona en les seves més diverses manifestacions.

Els nostres cursos s'imparteixen per experts, amb una metodologia didàctica, flexible, participativa i pràctica.

És un programa de caràcter essencialment presencial. No obstant això, i atès que la UNED pot aportar la formació en línia que li és pròpia, el programa també ofereix aquesta modalitat d'aprenentatge, quan és necessari.

Si està pensant en una universitat pròxima, de qualitat, que dóna resposta a les seves necessitats i interessos com a part d'un grup social cada vegada més nombrós i actiu, no ho dubti, matriculis a la UNED Sènior. Serà un més dels gairebé 8000 estudiants sènior que anualment pensen que mai és tard per a aprendre.
 
El nostre Centre ofereix diferents cursos a les aules d'Amposta, Hospitalet de l'infant (a partir del curs 2022/23) i Tortosa.
 
Els cursos són en modalitat presencial a les seus Sènior de les diferents poblacions i la seva durada és de 30 hores cadascún. Els cursos de primer quadrimestre es realitzaran d'octubre a febrer i els de segón semestre de febrer a juny.
 
 
Oferta de cursos per al Curs 2022/23
   
  Aula de Tortosa
     
    1r. Quadrimestre: L'Ebre: un riu de vida, un riu d'història Informació i calendari del curs Imprés de matrícula
     
    2n. Quadrimestre: Habilitats emocionals per a la vida diària
     
   
  Aula d'Amposta
     
    1r. Quadrimestre: Claus i protagonistes de la Guerra Civil i l'exili, una aproximació ebrenca Informació del curs i calendari Imprés de matrícula
     
    2n. Quadrimestre: Afectació actual del canvi climàtic a les Terres de l'Ebre
     
   
  Aula de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (novetat Curs 2022/23)
     
    1r. Quadrimestre: El conflicte napoleònic al Camp de Tarragona Informació del curs i calendari Imprés de matrícula
     
     
Com matricular-se:
   
 

- Matrícula presencial al Centre: Descarregar l'imprés de matrícula o recollir-lo al Centre de Tortosa, emplenar les dades sol.licitades y entregar-ho a la Secretaria del Centre de Tortosa, també es pot enviar per correu electònica a info@tortosa.uned.es, adjuntar 1 fotografia de carnet i la fotocòpia del DNI.

   
  - Matrícula online:   
   
 

- El pagament s'ha de fer per transferència bancària al número de compte del BBVA ES77-0182-4332-8902-0013-0075. Indicar nom complet i dni a la transferència.

   
 

- El preu de cada matèria es de 40,00 €.

   
Plaç de matrícula:
   
  Del 26 de setembre al 21 d'octubre. S'ampliarà fins el 22 de febrer de 2023 per a les assignatures del segón quadrimestre.
 
Matrícula online:
 
  https://extension.uned.es/actividad/27971&codigo=UNEDS
 

.

Amb la col·laboració de: